Opleidingen op kantoor

Ingediend door ThomasN op zo, 25/03/2018 - 16:15

Opleiding

Een goede kennis van ActaLibra draagt bij tot een optimaal dossierbeheer en een efficiënte werking van uw kantoor.
Om u en uw medewerkers hierbij te ondersteunen, biedt het ActaLibra team u het hele jaar door diverse opleidingen aan.

De opleidingen worden in uw kantoor gegeven en worden op basis van een voorafgaand gesprek afgestemd op de noden en de specifieke organisatie van uw kantoor.
De opleidingen kunnen gegeven worden aan een of meerdere personen of aan het ganse kantoor.

Deze zijn onze meest gevraagde opleidingen

  • Opleiding voor nieuwe medewerkers
  • Opleiding post-akte verwerking
  • Opfrissing voor het kantoor
  • Opleiding personalisatie van ActaLibra
     

Opleiding voor nieuwe medewerkers

Neem een vlotte start dankzij de opleiding voor nieuwe medewerkers. Gedurende een volledige dag krijgt u een praktische opleiding in Actalibra. De focus ligt op het aanmaken en beheren van dossiers, uitvoeren van taken en opmaken van documenten. Ook voor nieuwe medewerkers in de boekhouding organiseren wij graag een opleiding bij u op kantoor.

Opleiding post-akte verwerking

Gebruik alle tools voor een vlotte post-akte verwerking. In deze opleiding leert u alle taken die nodig zijn na het verlijden van de akte op een efficiënte manier uitvoeren via ActaLibra: de voorbereiding van het eDossier, het elektronisch repertorium, de opmaak van afschriften en het inschrijven van de relazen in het expeditieboekje. In functie van voorkennis en van welke taken aan wie zijn toegewezen, kunnen ook afzonderlijke delen uit deze opleiding worden geven.

Opfrissing voor het kantoor

Werk optimaal met ActaLibra dankzij de opfrissingsopleiding. U werkt al enkele jaren met ActaLibra, maar misschien kent u bepaalde functionaliteiten of mogelijkheden niet, of niet meer. Met deze opleiding wordt de bestaande kennis van ActaLibra opgefrist en uitgediept, en bekijken we alle functionaliteiten van ActaLibra die u nog niet gebruikt of kent.

Opleiding beheer van ActaLibra

Personaliseer ActaLibra voor een nog efficiënter dossierbeheer. In deze opleiding leert u hoe u ActaLibra zelf kan instellen en afstemmen op de werking van uw kantoor. In een dag overlopen we hoe u uw eigen briefmodellen en aktemodellen kan koppelen aan ActaLibra en er mergevelden kan in plaatsen, en hoe u de modeltaken en modeltakenlijsten kan beheren.


Opleidingcheques
Recupereer tot 30% van uw opleidingskosten via de KMO-portefeuille. Dien de aanvraag (ten laatste tien dagen na de opleidingsdatum) in op www.kmo-portefeuille.be. Sinds eind december 2019 kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20% steun. Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar €7.500 steun. Het erkenningsnummer van SDP is DV.O104753.