ActaMaps - markering van gevonden resultaten

Ingediend door ThomasN op

actamapslogo

Er zijn enkele nieuwigheden toegevoegd aan ActaMaps die het de dossierbeheerder gemakkelijker maken om het dossier op te volgen. Deze nieuwigheden worden geactiveerd vanaf 08/11/2023.
 

Aanduiding dat er specifieke data werd gevonden

Voor elke kaart/datalaag wordt nu onderzocht of er binnen de perceelsgrenzen van het opgezochte goed of perceel specifieke informatie te melden is.  Is dat het geval, dan kunt u dat al direct zien aan de kleur van die kaart/datalaag in de inhoudstafel op pagina 1 van de ActaMaps PDF. (Momenteel enkel voor Vlaanderen)
 

  1. Wanneer er geen specifieke informatie gevonden werd na navraag, dan zullen we in de inhoudstafel de kaart/datalaag markeren in het GROEN
     
  2. Wanneer er specifieke informatie gevonden werd na navraag, dan zullen we in de inhoudstafel de kaart/datalaag markeren in het ROOD
     
  3. Indien er voor deze kaart /datalaag geen achterliggende informatie is, dan zullen we in de inhoudstafel de kaart/datalaag markeren in het zwart.

     

     

    ResultsActaMaps

Via de inhoudstafel kunt u doorklikken naar de kaart, waar de specifieke informatie wordt weergegeven.

Vlotter navigeren binnen de ActaMaps PDF

Rechts bovenaan iedere kaart-pagina zijn er nu navigatieknopjes voorzien waarmee je binnen de PDF kunt navigeren naar de eerste, vorige, volgende en laatste kaart-pagina.

MapsDetail